Kjøpe brukt eller ny PC?

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder å kaste elektronisk avfall. Dette er ikke bare en katastrofe for miljøet, men er også skadelig for lommeboka. Selv med gode tilbud fra elektronikkbransjen er det som regel langt rimeligere å kjøpe brukt PC. I tillegg gagner det kloden.

Gjenvinning av elektronisk utstyr

Den norske stat tar avfallsproblemet på alvor, og har inngått avtaler om gjenvinning av IKT-utstyr med det private næringslivet. For deg som vanlig forbruker har imidlertid dette lite å si. Som forbruker kan du derimot få pant for flere av de elektroniske produktene dine hos de største norske forhandlerne. Dette hjelper både på økonomien og miljøet.

Å spille på brukt PC

En brukt PC er kvalitetssikret hvis du kjøper den fra forhandler eller nettbutikk. Den kommer gjerne med en garanti for produktets varighet. Å spille på en brukt PC gir den samme spillopplevelsen som på en ny PC. Pengene du sparer på å kjøpe brukt, kan du eventuelt bruke på å oppgradere til en raskere prosessor og større skjerm.

Å spille poker i Norge

Det er ikke alltid lett å finne en live pokerturnering, men om du søker spenning på nettet kan du bruke PC-en til å spille poker. Dette verdenskjente kortspillet kommer i flere ulike varianter. Les mer om pokerspillere og norsk poker her.